Ubica porodice Đokić zakopao 43.000 eura u dvorištu svog sina kojem je pokušao da podmetne zločin!

Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, policija je pronašla 43.000 eura, za koje se sumnja da su dio novca koji im je kobne večeri otet, ekskluzivno saznaje “Blic”.

Kako saznaje “Blic”, u dvorištu jednog od dva sina osumnjičenog Džonića policija je pronašla zakopan novac i sumnja se da ga je tu upravo zakopao otac u pokušaju da sinu smjesti krivicu za nezamapćeni zločin!

Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Inače, osumnjičeni za zločin kakav Srbija ne pamti je vatrogasac u penziji i sumnja se da je kobne noći, 26. septembra, Đokiće presreo na žutom skuteru dok su se, nekoliko minuta posle ponoći, vraćali ka Aleksincu iz sela Moravac. Na koji ih je način tačno naterao da sa njim pođu do atara ovog sela, gdje su Đokići potom brutalno ubijeni hicima iz pištolja, a nakon toga njihova tijela zapaljena, za sada nije poznato.

Foto: “Kurir”

Idi na VRH
error: Content is protected !!