Rasvijetljen zločin: Porodicu Đokić ubio Goranov brat od tetke, živi četiri kuće od njih, pokušao da smjesti sinovima

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak. Priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, Goran Džonić (59), saznaje “Blic”.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

Kako saznajemo Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Rupa u koju su bačena tijela Gorana, Gorgane i Lidije Đokić, a potom prekrivena daskama i granjem (Foto: Printscreen)

Kako saznajemo, osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac!

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Kada je priveden pokušao je da je da zločin smjesti svojim sinovima, ekskluzivno saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, kada je uhapšen i saslušan Džonić, pokušao je da se izvadi tako što je za zločin optuživao svoja dva sina!

Nakon što je za nezapamćeni zločin optuživao svoja dva sina, policija je saslušala i poligrafski ispitivala i njih i Goranovu suprugu.

Kako saznajemo, svi oni su prošli poligraf.

Džonićeva supruga šokirana je i sumnjom da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao da pripiše svojoj djeci.

Podsjetimo, Goran Džonić je osumnjičen da je kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na žutim skuteru. Naime, sumnja se da je kobnog 26. septembra, Džonić oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake Đokiće. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod prijetnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji on ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tijela zapalio!

Kako saznaje “Blic” ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubijena Gordana Đokić sa dva hica – jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirana i Lidiju, a tek na kraju ubijen je Gorana Đokić.

Nakon što ih je ubio, tijela porodice Đokić, kako se sumnja, njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije donio i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tijela izgorjela gotovo do neprepoznatljivosti, odvukao ih je do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je 10-ak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a kako ekskluzivno saznajemo, na istom mjestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

Izvor: “Blic”

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!