Sjećate li se oca iz Cazina koji je na jedan dan došao u Zagreb da zagrli svoga sina: Jutros je preminuo (VIDEO)

Snimak, na kojem prije dvije godine Elvir na samo jedan dan stiže iz Njemačke kako bi obradovao svoga sina Emela koji se tada našao u Zagrebu na međunarodnom turniru, rasplakao je regiju. Potom, Elvir otkriva da ima tumor i počinje njihova nova bitka, puno veća i okrutnija.

Elvir Bajramović iz Cazina, koji je otišao u Njemačku u potrazi za boljim životom ostavivši porodicu u rodnom gradu, preminuo je jutros od posljedica teške bolesti. Kako je za portal “Avaza” kazao Semir Kličić, njegov prijatelj, Elvir je preminuo u Njemačkoj a termin dženaze i ukopa će biti naknadno objavljeni.

Snimak, na kojem prije dvije godine Elvir na samo jedan dan stiže iz Njemačke kako bi obradovao svoga sina Emela koji se tada našao u Zagrebu na međunarodnom turniru, rasplakao je regiju.

Tada je Elvir uspio dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru, iako se odmah poslije turnira morao vratiti.

“Igram za klub, ali sad igram i za svog babu”, rekao je tada sretni dječak, kojem je turnir u Zagrebu ostao u posebnom sjećanju.

Potom, Elvir otkriva da ima tumor i počinje njihova nova bitka, puno veća i okrutnija. Nažalost Elvir je najvažniju životnu bitku izgubio, piše Avaz.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!