Monstruozna likvidacija porodice Đokić: Ubice prvo ubile Lidiju i Gordanu, Goran bio primoran da gleda?

Spaljena tijela vlasnika mijenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), pronađena su prekjuče, šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil “pasat”, koji je takođe spaljen

Ubistvo porodice Đokić bilo je dobro pripremljeno i isplanirano, izvršeno je za 70 minuta, a u zločinu je najvjerovatnije učestvovalo više osoba, od kojih je bar jedna poznavala Đokiće, prvi su rezultati istrage o jednom od najmonstruoznijih zločina koji se posljednjih decenija dogodio u Srbiji!

Podsjetimo, spaljena tijela vlasnika mijenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), pronađena su prekjuče, šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil “pasat”, koji je takođe spaljen.

„Smrt je nastupila u noći između nedjelje i ponedeljka, između 00.24 i 2.05 sati, tj. kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na dijelu asfaltnog puta u Moravcu. Put od Moravca do Tešica, dug oko osam kilometara, je loš, to je nasip na Južnoj Moravi, i vožnja je trebalo da traje oko pola sata…”, rekao je Vladimir Rebić, direktor policije gostujući na TV Prva, prenosi Kurir.

“Interesantno je i to što policija nije pronašla rezervni točak u spaljenom ‘pasatu’, a priča se da je baš tu Goran krio pare. Goran je bio vrlo obazriv čovek, nepovjerljiv. Ne bi tek tako pustio nekog nepoznatog u auto. On je kobne noći povezao nekoga koga je dobro poznavao ili mu je neko prepriječio put i na silu ušao u kola. Postoji i treća mogućnost, da je on krenuo na sastanak sa nekim, a da je suprugu i ćerku poveo sa sobom jer nije imao sumnje da bi to moglo ovako kobno da se završi. Sudeći po tome kako su zatečeni ostaci tela troje Đokića, postoji pretpostavka da su ubice prvo ubile Lidiju i Gordanu, a da je Goran bio primoran da to gleda”, otkrio je izvor Kurira.

Dosadašnja istraga pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vrijeme.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!