Pronađena tijela porodice Đokić

Prema nezvaničnim navodima beogradskih medija, tijela su pronađena u ataru sela Tešica, negdje u reonu u kom je jutros pronađen i njihov zapaljen automobil – crni “pasat”. Kako javlja “Pink” tijela su pronađena na nepristupačnom terenu i bila su prekrivena lišćem i granjem, te zbog toga još nije poznato da li su u pitanju tijela sva tri člana ove porodice

Tijela članova porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, pronađena su danas na nepristupačnom terenu, u šiblju i bila su prekrivena granjem i lišćem, piše “Blic”.

Prema nezvaničnim navodima beogradskih medija, tijela su pronađena u ataru sela Tešica, negdje u reonu u kom je jutros pronađen i njihov zapaljen automobil – crni “pasat”.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Kako javlja “Pink” tijela su pronađena na nepristupačnom terenu i bila su prekrivena lišćem i granjem, te zbog toga još nije poznato da li su u pitanju tijela sva tri člana ove porodice.

Policija je blokirala pristup ovom mjestu, a čeka se dolazak forenzičara koji će uraditi uviđaj.

Na lice mjesta došao je i Novica Aritonović, brat nestale Gordane Đokic. Vidno je uznemiren i nije želio da priča.

Za sada nema potvrde da li je u pitanju višestruko ubistvo ili dvostruko ubistvo i samoubistvo.

Podsetimo, nestanak Gorana Đokića (57), njege supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), prijavljen je 28. septembra, a policija je u srijedu krenula u intenzivnu potragu za njima.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!