Neka je sa srećom: Ministar Sekulović “uhapšen”

Sergej Sekulović rođen je 1978. godine u Titogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore, nakon čega se, u oblastima ljudskih prava i demokratije, usavršavao u Centru za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, kao i na Univerzitetu u Bolonji, čime je stekao i zvanje magistra ljudskih prava

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović vjenčao se u subotu sa Milicom Marđokić, koordinatorkom servisa podrške Udruženja mladih sa hendikepom.

Sergej Sekulović rođen je 1978. godine u Titogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore, nakon čega se, u oblastima ljudskih prava i demokratije, usavršavao u Centru za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, kao i na Univerzitetu u Bolonji, čime je stekao i zvanje magistra ljudskih prava, piše Standard.me.

Za ministra unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore izabran je 4. decembra 2020. godine.

Milica Marđokić je rođena u Baru, 1994. godine. Osnovnu i srednju školu završila je u Baru, a studirala je na Fakultetu političkih nauka, Univerzitet Crna Gora. Diplomirala je na temu “Kriminalitet nasilja sa posebnim osvrtom na nasilje u porodici” na studijskom programu Socijalna politika i socijalni rad.

Foto: Facebook

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!