Krivokapić: Razmotriću sve nove inicijative i predloge za unapređenje rada Vlade

Premijer je rekao da je stava da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i demokratske tranzicije, “i to ne znači da eksperti u Vladi ne mogu biti predloženi od strane političkih partija”

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je da će “veoma pažljivo razmotriti sve nove inicijative i predloge za unapređenje rada Vlade, koje su došle i koje budu dolazile od predstavnika parlamentarne većine, i iza koga stoji najmanje 41 poslanik”.

“Raduje me što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane i bržom integracijom naše zemlje u EU”, napisao je Krivokapić na svom Twitter profilu.

Premijer je rekao da je stava da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i demokratske tranzicije, “i to ne znači da eksperti u Vladi ne mogu biti predloženi od strane političkih partija”.

Poručio je da će Vlada ostati privržena sporazumu koji su tri koaliciona lidera potpisala nakon 30. avgusta, “ali i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, te vladavini prava, koja podrazumijeva hitne i neodložne promjene u pravosuđu i tužilaštvu”.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!