Cetinje: Grupa građana osudila ponašanje sugrađanina koji je psovao Abazoviću majku

Dritan Abazović nije musliman. Nije ni Albanac. Jer da je musliman ili Albanac bio bi s Cetinjanima i uz Cetinje. Dritan Abazović je velikosrbin, četnik, Vučićev poslušnik, izdajnik, vjerovatno i tuđi plaćenik. Da mu se sve to najedno reče, malo je. Ali ne dopuštamo da s Cetinja pođe uvredljiva poruka na račun ničije majke, pa ni Dritanove, piše u saopštenju

Grupa građana Cetinja najoštrije je osudila ponašanje sugrađanina koji je danas opsovao Dritanu Abazoviću “majku muslimansku”.

“Cetinje je grad multinacionalnoga i multivjerskoga sklada i takvim ga je još kralj Nikola učinio. Sve nacionalne i vjerske zajednice na Cetinju su doma i na svome. Dritan Abazović nije musliman. Nije ni Albanac. Jer da je musliman ili Albanac bio bi s Cetinjanima i uz Cetinje. Dritan Abazović je velikosrbin, četnik, Vučićev poslušnik, izdajnik, vjerovatno i tuđi plaćenik. Da mu se sve to najedno reče, malo je. Ali ne dopuštamo da s Cetinja pođe uvredljiva poruka na račun ničije majke, pa ni Dritanove. Niti poruka vjerske netrpeljivosti”, saopštila je grupa građana.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!