Porodila se u toaletu, ostavila bebu i poruku: “Molim vas pomozite mi, moja mama nije sposobna da se brine o meni” (VIDEO)

Pretpostavlja se da je žena rodila u jednoj od zgrada vazdušne luke, nakon čega je bebu zamotala u ćebe i odnijela je i ostavila u toaletu. Kraj dječačića je pronađeno i pismo, koje je majka napisala u njegovo ime

Foto: Printscreen

Nadzorne kamere na aerodromu u američkom gradu Tucsonu 14. januara ove godine snimile su ženu kako ostavlja novorođenče na stolu za previjanje u toaletu, objavio je Radar Online.

Sablazan video objavile su upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, nadajući se da će neko prepoznati majku i prijaviti je policiji.

Pretpostavlja se da je žena rodila u jednoj od zgrada vazdušne luke, nakon čega je bebu zamotala u ćebe i odnijela je i ostavila u toaletu. Kraj dječačića je pronađeno i pismo, koje je majka napisala u njegovo ime.

“Molim vas, pomozite mi… Moja mama nije ni znala da je trudna… Nije sposobna da se brine za mene. Molim vas, predajte me nadležnim vlastima, neka mi pronađu dobar dom…”, stoji u pismu.

Očajna majka završila ga je riječima: “Želim mu sve najbolje, a to definitivno nisam ja… Oprostite mi, preklinjem vas”.

Novorođenče je, piše Radar Online, pronašao radnik na aerodromu. Beba je odmah predata centru za socijalni rad, prenosi Jutarnji.hr.

Policija i dalje intenzivno traga za majkom, kojoj će se suditi za napuštanje djeteta.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!