Vlada: Pripadnici policije Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na Krivokapićevog sina repetirajući pištolje

“Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci crnogorskog premijera, posebno imajući u vidu da su zbog sličnih neprijatnosti kćerke premijera Krivokapića već jednom morale napustiti Beograd. Sve dalje aktivnosti povodom ovog slučaja će preuzeti Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore”, kaže se u reagovanju Vlade

 

Iz Vlade Crne Gore su reagovali zbog, kako su kazali, odnosa policije Repubilke Srbije prema porodici premijera Zdravka Krivokapića.

“Obavještavamo javnost da su sinoć, u Beogradu, pripadnici policije Republike Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina predsjednika Vlade Crne Gore prof. dr Zdravka Krivokapića u trenutku kada se svojim automobilom parkirao ispred zgrade u kojoj, sa porodicom, živi jedna od kćeri premijera Krivokapića. U pratnji premijerovog sina, koji je štićena ličnost, bio je policijski službenik UP Crne Gore. Policijski službenici Republike Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kada je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pri tom nikakav pisani nalog”, piše u saopštenju Vlade.

Dodaje se da su djeca i unuci premijera Krivokapića, iz bezbjednosnih razloga, već tokom noći iz Beograda doputovali u Crnu Goru, prenose “Vijesti”.

“Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci crnogorskog premijera, posebno imajući u vidu da su zbog sličnih neprijatnosti kćerke premijera Krivokapića već jednom morale napustiti Beograd. Sve dalje aktivnosti povodom ovog slučaja će preuzeti Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore”, kaže se u reagovanju Vlade.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!