Krivokapićeva porodica napušta Srbiju: Policija navodno repetirala pištolj na premijerovog sina

Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore. Izvor objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani. Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije

Porodica predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila je da napusti Srbiju zbog incidenta koji se večeras dogodio u Beogradu, pišu “Vijesti”.

Kako je “Vijestima” kazao izvor blizak porodici, srbijanska policija je navodno repetirala pištolj na Krivokapićevog sina i člana njegovog obezbjeđenja.

Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore.

Izvor objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani.

Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Izvor “Vijesti” dostavio je je snimak dijela incidentne situacije gdje se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestuje zbog ponašanja policije.

Ćerke Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić, su krajem juna, nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima kazale da se ne osjećaju bezbjedno u Srbiji, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

Nakon što su napustile Beograd, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Krivokapićeve ćerke da dođu u Srbiju i poručio im da su “dobrodošle da žive ovdje”.

“Garantovaćemo im bezbjednost, Srbija je zemlja dobrih domaćina i dobrih ljudi i kod nas suprotno ne smije da se dešava”, kazao je Vučić.

Jelena i Milena Krivokapić su tada odlučile su da se vrate u Beograd.

“Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, odlučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli“, rekle su tada.

Snimak incidenta može se vidjeti na portalu vijesti.me.

Foto: Prinscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!