Huliganima iz Novog Sada smiju se svi na društvenim mrežama: Pogledajte zašto (VIDEO)

Dvojica mladića su prišla interfonu, slomila ga i otišla. Nakon nekog vremena su se vratili, dokrajčili instalacije i opet pobjegli. A onda su se dosjetili da na ulazu u zgradu postoji skrivena kamera…

Na Facebook stranici Uživo sa novosadskih ulica objavljen je snimak sa jedne sigurnosne kamere u Novom Sadu, koji prikazuje dvojicu mladića kako iz čista mira lome interfon na zgradi.

Kako se na tom snimku može vidjeti, huligani su prvo polomili interfon, otišli sa lica mjesta, da bi se ponovo vratili kako bi u potpunosti dokrajčili instalaciju.

Međutim, piše “Blic”, tu nije bio kraj njihovom vandalizmu jer su se, nakon što su opet otišli, očigledno sjetili da na ulazu vjerovatno postoji sigurnosna kamera koja ih je snimila, pa su se ponovo vratili da nju unište. Ali ovoga puta, odlučili su da dođu maskirani majicama, zaboravljajući da su prethodna dva puta propustili da sakriju lice.

Ipak, kameru nisu uspjeli da polome, pa je ovaj snimak objavljen na društvenim mrežama, gdje je izazvao mnoštvo negativnih i podsmješljivih komentara.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!