Nezapamćena tragedija u Novom Pazaru: Muž nehotično ubio ženu, troje djece ostalo bez majke

Dok je Vladan pokazivao nišan, puška je u jednom trenutku opalila. Danijela je vrisnula i kao pokošena pala na pod kuhinje. Vladan je ženu istog trena uzeo na ruke, iznio je do kola, a onda najbrže što je mogao prebacio do bolnice”, kazao je za “Kurir” izvor iz istrage. U bolnici su ljekari samo mogli da konstatuju smrt

 Metak je pogodio u srce: Danijela Pantović (Foto: Facebook)

Nezapamćena porodična tragedija potresla je preksinoć Novi Pazar, kada je privatni preduzetnik Vladan Pantović (47) iz nehata upucao suprugu Danijelu (38) iz malokalibarske lovačke puške.

Nesreća se dogodila dok je Pantović svom prijatelju pokazivao novi nišan na oružju za koje je imao dozvolu.

Vladan je teško povrijeđenu suprugu na rukama iznio do kola, zatim je prebacio u bolnicu, ali su ljekari tamo samo mogli da konstatuju smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, Vladanu se u ponedjeljak uveče pokvario bojler, pa je pozvao majstora iz novopazarskog naselja Šestovo da dođe i pokuša da otkloni kvar. Pošto su popravili bojler, Vladan i njegov prijatelj su sjeli u dnevnu sobu, a Vladan je, kao strastveni lovac, iskoristio priliku da drugaru pokaže novi nišan za malokalibarsku lovačku pušku. Danijela je za to vrijeme bila u kuhinji, gdje je kuvala kafu.

METAK U SRCE

Dok je Vladan pokazivao nišan, puška je u jednom trenutku opalila. Danijela je vrisnula i kao pokošena pala na pod kuhinje. Vladan je ženu istog trena uzeo na ruke, iznio je do kola, a onda najbrže što je mogao prebacio do bolnice”, kazao je za “Kurir” izvor iz istrage.

Vladan Pantović (Foto: Facebook)

U bolnici su ljekari samo mogli da konstatuju smrt.

Kako je kasnije utvrđeno, metak je nesrećnu ženu kroz rebra, s lijeve strane, pogodio pravo u srce.

“Vladan je kukao, molio ljekare da je spasu. Kad su mu javili da mu je žena mrtva, počeo je da udara glavom o zid, kroz plač je govorio da mu ne preostaje ništa nego da se ubije”, priča za “Kurur” jedan od očevidaca.

SKLADAN BRAK

Vladan i Danijela imali su troje dece. Živjeli su u skladnom braku, imali porodični biznis.

“Njihova kuća bila je poštovana, cijenjena. Oni su svojim životom davali primer prave porodične sloge. Bukvalno se nisu odvajali jedno od drugog, znam koliko su se poštovali, voljeli. Ovo je teška tragedija”, kazao je jedan od rođaka porodice.

Vladan je bio lovac, imao je, kažu, više komada oružja, svaki sa urednom dozvolom.

SASLUŠAN I MAJSTOR SVJEDOK

Prema nezvaničnim informacijama “Kurira”, juče je saslušan i Vladanov prijatelj električar. On je potvrdio da mu je Vladan pokazivao pušku, da nije znao da je metak u cijevi i da je onda došlo do nesreće. Električar je ispričao i da su poslije pucnja, kada je Danijela vrisnula i pala, pomislili da je samo ranjena i da će preživjeti.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH