Brajan Volš optužen za ubistvo

Brajan Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo. Tada će vjerovatno biti predstavljeni dokazi korišćeni za dobijanje naloga za ubistvo

Muž nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš optužen je za njeno ubistvo, tri nedjelje nakon što je nestala na Novu godinu, prenosi “Dejli mejl”.

Brajan Volš je već u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

Nedjeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se vjeruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sjekire.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo. Tada će vjerovatno biti predstavljeni dokazi korišćeni za dobijanje naloga za ubistvo.

“Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Gospodin Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo”, rekao je danas u video izjavi Majkl Morisi, okružni tužilac Norfloka.

Kako prenosi “Blic”, tužilac nije rekao da li je tijelo Ane Volš pronađeno, niti koji su dokazi naveli tužioce da vjeruju da je mrtva.

Detektivi iz policijskog odjeljenja Kohaset i detektivi Državne policije Masačusetsa koji su dodijeljeni Okružnom tužiocu u Norfolku bili su uključeni u intenzivnu istragu o sudbini Ane Volše, 39-godišnje majke troje djece čiji je nestanak prijavljen 4. januara, navodi se u saopštenju.

Brajan je na početku optužen za ometanje policijske istrage. On se izjasnio da nije kriv po tim optužbama i trenutno se nalazi u popravnom domu okruga Norfolk.

“Istraga je sada omogućila policiji da dobije nalog za hapšenje Brajana Volša zbog ubistva njegove žene. Gospodin Volš će biti prevezen u Okružni sud Kvinsi radi optužbe za ubistvo. Dodatni detalji istrage i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni”, saopštilo je tužilaštvo.

Podsjetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačusetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage.

U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane Volš. Sumnja se da je Srpkinja ubijena iako tijelo nije pronađeno.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!