Radovanić Demokratama: Čekamo da izvadite glavu iz pijeska

“Učinićemo sve da kolege iz Demokrata ne opterećujemo teškim temama, zbog kojih konstantno zabijaju glavu u pijesak, kako bi do 27. septembra pristiglo što više konstruktivnih predloga za izbor novog logotipa Skupštine, što je od esencijalne važnosti za zatvaranje poglavlja 23 i 24. Umjesto da se bavimo tumačenjem prikrivenih otrovnih strelica i neistinitih konstrukcija, koje nam upućuju kolege kojih magično nikada nema kada se bilo šta kompleksno dešava u Crnoj Gori, imamo pametnijeg posla, kako bi sačuvali građanski mir i Ustav”, odgovorio je Radovanić

Generalni sekretar URE Mileta Radovanić је, odgovarajući na saopštenje Demokrata, saopštio da би Crna Gora imala još značajnije rezultate, a do jučerašnjih dešavanja na Cetinju ne bi ni došlo da je Tužilački savjet u julu bio prioritetniji od šminkanja zgrade Skupštine.

“Učinićemo sve da kolege iz Demokrata ne opterećujemo teškim temama, zbog kojih konstantno zabijaju glavu u pijesak, kako bi do 27. septembra pristiglo što više konstruktivnih predloga za izbor novog logotipa Skupštine, što je od esencijalne važnosti za zatvaranje poglavlja 23 i 24. Umjesto da se bavimo tumačenjem prikrivenih otrovnih strelica i neistinitih konstrukcija, koje nam upućuju kolege kojih magično nikada nema kada se bilo šta kompleksno dešava u Crnoj Gori, imamo pametnijeg posla, kako bi sačuvali građanski mir i Ustav”, odgovorio je Radovanić.

Radovanić je pozvao kolege iz parlamentarne većine da u što kraćem roku zakažu sjednicu i kompletiraju izbor novog tužilačkog zakona, kako bi Crna Gora, kako je rekao, konačno dobila nekompromitovane i profesionalne tužioce, a ne zavisila od samovolje Milivoja Katnića i sličnih partijskih tužilaca.

Foto: URA

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!