Veljović: Krivokapić priznao da je opsjednut mnome, hoće preko mene izgradi svoj autoritet

Reklo bi se da čovjek zbog mene ne zaspiva. Šalu na stranu, premijer Krivokapić pokazuje da je prilično loš i neznaven u obavljanju važnih državnih poslova i najlakše bi mu bilo da ih trajno prenese na Srpsku pravoslavnu crkvu. Srećom još uvijek ga sprječavaju to da uradi, rekao je Veljović

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je priznao da je politički opsjednut mnome i da sam mu postao noćna mora, kazao je, između ostalog, Veselin Veljović, savjetnik predsjednka države i nekadašnji direktor Uprave policije u saopštenju koje prenosimo integralno.

Reklo bi se da čovjek zbog mene ne zaspiva. Šalu na stranu, premijer Krivokapić pokazuje da je prilično loš i neznaven u obavljanju važnih državnih poslova i najlakše bi mu bilo da ih trajno prenese na Srpsku pravoslavnu crkvu. Srećom još uvijek ga sprječavaju to da uradi.

Stalno mu u ruke vraćaju Ustav Crne Gore i zakone koje, usput, rijetko poštuje jer je njemu milije da je uz knjige Justina Popovića. Pokazuje da je i neutemeljen i kao političar, a još manje premijer svih građana, ali se trudi da po svaku cijenu postane šampion demagogije i populizma.

Posebno mu je stalo da preko mene izgradi svoj autoritet, homogenizuje nacionaliste i ekstremne pojedince i grupe, kako bi se svi skupa legitimisali kao predvodnici mržnje i nasilja u našoj zemlji i zaštitnici svetosavlja.

Svjestan je da postaje neracionalan i politički prevaziđen i to ga frustrira. Zato pokušava da kroz priču o podnošenju krivične prijave protiv mene, zamislite u svojstvu građanina, izvrši uticaj na sudstvo i tužilaštvo i pridobije pažnju i probudi emocije i sažaljenje.

Iako je nosilac izvršne vlasti poručuje nam da je ostao sam u svojoj misiji navodnog Spasitelja Crne Gore pa mu poručujem da će njegova najnovija manipulacija i negativni politički nastup biti samo još jedan prazan populistički i propagandni pucanj.

Demokratska, sekularna i građanska Crna Gora, na njegovu žalost, svakim danom je jača, organizovanija, glasnija i otpornija, zaključio je Veljović.

Izvor: Antena M

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!