Dragan Bjelogrlić priveden zbog napada na Predraga Antonijevića: “Bio je pijan, bio sam mu bokserska vreća” (VIDEO)

“Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok nije počeo da me udara. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem”, rekao je za “Kurir” reditelj

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je danas pod sumnjom da je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a na društvenim mrežama pojavio video snimak napada.

Kako se vidi na snimku, reditelj je mirno sjedio kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga pesnicom u lice, prenosi “Ku Dragan Bjelogrlić  rir”. Antonijević je pokušao da se odbrani, ali ga je Bjelogrlić povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Vrlo brzo su šokirani gosti skočili da ih razdvoje.

“Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok nije počeo da me udara. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem”, rekao je za “Kurir” reditelj.

Bjelogrlić je zadržan u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

On je nakon višesatnog saslušanja napustio javno tužilaštvo u Nišu. Bjelogrlićev advokat Milan Petrović rekao je: “Sutra je salušanje Bjelogrlića i svjedoka, pa će biti poznato više detalja”.

Na pitanje kako se Dragan Bjelogrlić osjeća advokat Petrović je rekao: “Dobro”, a na pitanje da li je dao odbranu, on je rekao: “Ne, ne”, prenio je “Blic”.

Bjelogrlić nije davao izjave, ali je pri ulasku u automobil iz zgrade tužilaštva na pitanje kako je odgovorio: “Dobro je, dobro je”.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!