Mesi se u suzama oprostio od Barselone: Ovo mi je najteži momenat u karijeri, PSŽ je mogućnost, ništa nije gotovo (VIDEO)

“Imao sam mnogo teških trenutaka i poraza, ali sada nema povratka. Ovo je kraj u ovom klubu i početak nove priče. Odrastao sam uz vrijednosti ovog kluba, trudi se da budem ponizan i pun poštovanja, jer sam nosio dres Barse. Želim da budem pamćen i po tome, ne samo po onome što sam uradio na terenu”, rekao je Mesi

Svijet je u četvrtak šokirala vijest da Lionel Mesi ne ostaje u Barseloni.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena danas se i zvanično oprostio od voljenog kluba i to kako dolikuje – pres konferencijom na „Kamp nouu”.

Argentinski čarobnjak nije mogao da sakrije suze, a potvrdio je priču predsjednika Đoana Laporte da nije mogao da ostane samo zbog pravila La Lige, tj. svojevrsnog „seleri kepa”.

„Uradio sam sve što je bilo moguće da ostanem, ali je klub rekao da ne može da ispuni uslove zbog pravila La Lige. Predsjednik je objasnio da je klub u ogromnim dugovima i da ne može da ide više. Čuo sam mnogo priča da nisam htio da ostanem. Prošle godine nisam htio da ostanem, sada jesam”, rekao je Mesi.

Priznao je da mu je ovo najteži trenutak u karijeri.

„Ovo je, bez sumnje, najteži momenat. Imao sam mnogo teških trenutaka i poraza, ali sada nema povratka. Ovo je kraj u ovom klubu i početak nove priče. Odrastao sam uz vrijednosti ovog kluba, trudi se da budem ponizan i pun poštovanja, jer sam nosio dres Barse. Želim da budem pamćen i po tome, ne samo po onome što sam uradio na terenu”.

Najveću šansu da ga dovede ima Pari Sen Žermen.

„PSŽ je mogućnost, ali u ovom trenutku nemam ugovor ni sa kim. Kada je objavljeno da idem, imao sam nekoliko poziva zainteresovanih klubova. Još ništa nije završeno, ali pregovaramo”, istakao je Mesi, prenose “Vijesti”.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!