Zavičajni klub “Bihor” iz Luksemburga uplatio 3.778 eura za liječenje Dimitrija Ratkovića

“Naše malo nekom znači puno – to je geslo pod kojim često organizujemo slične akcije. Ponosan sam na svoje drugare iz ZK ‘Bihor’ i poručujem: Dobrim vam se vratilo, dobri ljudi! Mi ćemo ovako, a šovinisti, nacionalisti i ostalo ljudsko smeće neka pjeva svoju pjesmu”

Zavičajni klub “Bihor” iz Luksemburga uplatio je za liječenje Dimitrija Ratkovića Bara 3.778 eura.

“Naše malo nekom znači puno – to je geslo pod kojim često organizujemo slične akcije. Ponosan sam na svoje drugare iz ZK ‘Bihor’ i poručujem: “Dobrim vam se vratilo, dobri ljudi! Mi ćemo ovako, a šovinisti, nacionalisti i ostalo ljudsko smeće neka pjeva svoju pjesmu”, napisao je na svom Facebook profilu književnik Faiz Softić.

Osmogodišnjem Dimitriju Ratkoviću u Bara hitno je potrebna novčana pomoć za liječenje u turskoj klinici Acibadem. Dimitrije je prije mjesec, nakon bolova u glavi, hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore gdje mu dijagnostikovana takozvana mikotična aneurizma, izuzuzetno rijetka bolest koja se javlja kod manje od 0,5 odsto svjetskog stanovništva.

SVI KOJI ŽELE DA DONIRAJU NOVAC ZA LIJEČENJE DIMITRIJA, MOGU TO URADITI I PUTEM FACEBOOK STRANICE FONDACIJE HEMIIAS

https://www.facebook.com/donate/511643393509797/

Porodica Ratković je saopštila da je dječaku dva puta bezuspješno rađena angiografija u KCCG kao i u jednoj od beogradskih klinika.

“Uspostavili smo kontakt sa ljekarima iz turske klinike Acibadem koji su spremni da pomognu u izlječenju našeg Dimitrija. Za operaciju je potrebno oko 50.000 eura koje mi nismo u mogućnosti da obezbijedimo. Zato molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu da Dimitrije što prije ode u Tursku na liječenje”, saopšteno je iz porodice Ratković.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!