Dogovoren intervju: Fokus i iseljeničke organizacije pitaju Seida Hadžića, v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima Crne Gore

Molimo sve zainteresovane iseljeničke organizacije, koje žele gospodinu Hadžiću postaviti pitanje, da nam se jave na e-mail: focus.mn@gmail.com. Takođe nas možete kontaktirati putem naseg Facebok profila Revija Fokus, kao i preko Facebook stranice Portal Revije Fokus

Nakon promjene vlasti Crna Gora je preko noći postala maćeha za ljude koji trenutno ne žive u njoj. Žigosani od strane nove većine kao podržavaoci Mila Đukanovića i partija koje su donedavno vršile vlast odmah je od strane poslanika iz redova Demokratskog fronta pokrenuto pitanje oduzimanja biračkog prava iseljenicima, a premijer Krivokapić je najavio dodjelu državljanstava ljudima iz Srbije, BiH, Rusije…

Slijedila su brojna obraćanja iseljeničkih organizacija državnim organima Crne Gore. Pisalo se sa svih kontinenata. Iza jednog od pisama je stalo preko 50 iseljeničkih organizacija. Međutim, nikakvog odgovora nije bilo.

Čak ni da su dobili pismo!

Slijedila je smjena rukovodstva Uprave za dijasporu. Bez posla su ostali čak i oni koji su mjesto u rukovodstvu zasluživali kao profesionalci i nijesu bili članovi političkih partija.

Uprava za dijasporu je preimenovana u Upravu za saradnju sa dijasporom – iseljenicima iz Crne Gore, a za vršioca dužnosti direktora je imenovan magistar ekonomije Seid Hadžić, potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja koja je na izborima bila dio koalicije „Crno na bijelo“.

Uredništvo našeg medija je izrazilo želju da u saradnji sa iseljeničkim organizacijama uradi sa gospodinom Hadžićem intervju, što je on bez ikakvog uslovljavanja i prihvatio.

Molimo sve zainteresovane iseljeničke organizacije, koje žele gospodinu Hadžiću postaviti pitanje, da nam se jave na e-mail: focus.mn@gmail.com. Takođe nas možete kontaktirati putem naseg Facebok profila Revija Fokus, kao i preko Facebook stranice Portal Revije Fokus.

Uredništvo Portala Revije Fokus zadržava pravo koja će pitanja proslijediti gospodinu Hadžiću.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!