Šehović: Vlada predviđa novo zaduženje od 900 miliona eura

„O tome poslanike obavještava na dan glasanja o budžetu? Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji. Nije važno šta je svrha zaduženja, niti to što će se koristiti za refinansiranje duga, suština je da je apsolutno nedopustivo da se na dan glasanja o budžetu, u 5 do 12, ova tema otvara. Pritom je otvara Vlada koja je suštinski izgubila legitimitet, jer je juče ostala bez podrške“, napisao je Šehović

“Vlada je juče, u istom danu kada je praktično izgubila povjerenje u Skupštini, na telefonskoj sjednici usvojila amandman kojim predviđa novo zaduženje od 900 miliona eura. Mašala!”, objavio je potpredsjednik SD-a Damir Šehović na Twitteru.

„O tome poslanike obavještava na dan glasanja o budžetu? Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji. Nije važno šta je svrha zaduženja, niti to što će se koristiti za refinansiranje duga, suština je da je apsolutno nedopustivo da se na dan glasanja o budžetu, u 5 do 12, ova tema otvara. Pritom je otvara Vlada koja je suštinski izgubila legitimitet, jer je juče ostala bez podrške“, napisao je Šehović.

Foto: Twitter

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!