Štrpce: Otac izbo blizance stare 40 dana, jedan dječak preminuo, drugi na odjeljenju intenzivne njege

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, osumnjičen je da je sinoć izbo dva dječaka, rečeno je u kosovskoj policiji. “Jedno dijete je doneseno bez znakova života i imalo je jednu ubodnu ranu u predjelu prednje strane grudnog koša. Pokušana je reanimacija, ali nije dala nikakve rezultate. Pošto se rana nalazi u predjelu srca, najvjerovatnije je povrijeđen neki od velikih krvnih sudova”, rekao je dr Dragan Perić. On je potvrdio da je druga beba ubodena u stomak, ali da je van životne opasnosti

 

Štrpce (Foto: Wikipedia)

Dvije bebe, blizanci, stari 40 dana, izbodeni su juče oko 19 sati u mjestu Štrpce na Kosovu.

Jedna beba je preminula, dok je druga prebačena u Klinički centar u Nišu.

Blizance je, iz za sada nepoznatih razloga, izbo otac.

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, osumnjičen je da je sinoć izbo dva dječaka, rečeno je u kosovskoj policiji, a prenijela je agencija Srna. Policija je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši.

Predmet kojim je izvršeno teško ubistvo je pronađen, potvrđeno je za KoSSev iz Kosovske policije.

Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić rekao je da je riječ o blizancima muškog pola od 40 dana.

Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu, kaže da je beba po dolasku u operisana, da je njeno stanje stabilno, i da trenutno nije u životnoj opasnosti.

On je potvrdio da je riječ o dječaku starom 40 dana koji je priimljen sa povredama trbuha, vrata i lista.

“Dijete je imalo jednu ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posjekotinu na licu. Urađena je dijagnostika i rane su hirurški zbrinute. Beba je stabilno, trenutno nije životno ugrožena”, rekao je Živanović, prenosi “Blic”.

Iako je dijete imalo ubodnu ranu na trbuhu, na sreću nije bilo povreda unutrašnjih organa.

Prema riječima dr Živanovića, dijete se nalazi na odjeljenju intenzivne njege i njegovo stanje se neprekidno prati.

Druga beba, dječak koji je podlegao povredama, uboden je u predjelu vrata najvjerovatnije oštrim predmetom. On je preminuo na putu od Štrpca do Gračanice.

“Radi se o blizancima uzrasta oko 40 dana. Jedno dijete je doneseno bez znakova života i imalo je jednu ubodnu ranu u predjelu prednje strane grudnog koša. Pokušana je reanimacija, ali nije dala nikakve rezultate. Pošto se rana nalazi u predjelu srca, najvjerovatnije je povrijeđen neki od velikih krvnih sudova”, rekao je dr Dragan Perić za RTK2.

On je potvrdio da je druga beba ubodena u stomak.

Prema njegovim riječima, zdravstveno stanje povrijeđene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.

Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u Štrpcu. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!