Nađen ranjen ispred Kliničkog centra: Podgoričanin podlegao povredama od vatrenog oružja

Policija raspolaže informacijama o mogućem počiniocu ubistva, rečeno je “Vijestima” iz policije. Nekoliko osoba već je privedeno na informativni razgovor

Podgoričanin Mitar Pejović (35) podlegao je jutros u Urgentnom centru povredama zadobijenim iz vatrenog oružja, oko dva sata poslije ponoći.

To je potvrđeno “Vijestima” iz Operativno-komunikacionog centra policije.

Prema istim informacijama, ranjeni Pejović pronađen je ispred Urgentnog centra, nakon čega su ljekari bezuspješno pokušali da spasu njegov život. On je, navodno, ranjen je na Zabjelu, pa doveden u Urgentni.

Policija raspolaže informacijama o mogućem počiniocu ubistva, rečeno je “Vijestima” iz policije. Nekoliko osoba već je privedeno na informativni razgovor.

Pejović, prema saznanjima “Vijesti”, nema policijski dosije.

“Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede M. P. usljed kojih je on smrtno stradao. Policija je 22. decembra oko 02:00 časa obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od strane građana doveden M. P. sa povredama nastalim od vatrenog oružja. Nakon ljekarske intervencije M. P. je podlegao povredama. Policija, u saradnji sa državnim tužiocem, u Višem državnom tužilaštvu preduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvijetljavanju događaja. Policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počinocu ovog djela”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!