Avion Air Serbia u petak nije iz Njujorka poletio za Beograd: Putnici i dalje “zarobljeni” na aerodromu JFK

Air Serbia ima samo jedan avion koji saobraća na liniji Beograd – Njujork, tako da su se po treći put ove godine obistinila ranija upozorenja stručnjaka da će bilo koji eventualni kvar stvoriti ogromne probleme za kompaniju i putnike koji imaju rezervisan let

Foto: Arhiva Fokusa

Putnici koji su u petak trebali da polete avionom Air Serbie iz Njujorka za Beograd i dalje se nalaze “zarobljeni” na aerodromu John F. Kennedy, a kako sada stvari stoje sa popunjenošću letova ka Evropi, mnogi od njih će ostati još najmanje 24 časa u SAD.

Kao što je već poznato, Air Serbia ima samo jedan avion koji saobraća na liniji Beograd – Njujork, tako da su se po treći put ove godine obistinila ranija upozorenja stručnjaka da će bilo koji eventualni kvar na avionu stvoriti ogromne probleme za kompaniju i putnike koji imaju rezervisan let.

Air Serbia je sinoć putnicima obezbijedila hotelski smještaj. Mnogi od njih posredstvom kompanije trenutno pokušavaju da nađu let ka nekom od evropskih gradova. Međutim, za sada se nalaze samo na listi za čekanje. 

USKORO OPŠIRNIJE

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!