Zdravko Krivokapić: U parlamentu prisutan nemoral i političko licemjerje

Reagovao je poslanik DF-a Slaven Radunović koji je sa mjesta dobacio “sram te bilo”. Radunović je, nakon opomene predsjednika Skupštine Alekse Bečiča, rekao “da ne diže glas na njih, jer nijesu njegove Demokrate”. Bečić je opomenuo Krivokapića da uvažava parlament, a poslanike DF-a da ne dobacuju

U Skupštino je došlo do verbalnog incidenta kada je premijer Zdravko Krivokapić rekao da je u parlamentu prisutan nemoral i političko licemjerje.

Reagovao je poslanik DF-a Slaven Radunović koji je sa mjesta dobacio “sram te bilo”.

Radunović je, nakon opomene predsjednika Skupštine Alekse Bečiča, rekao “da ne diže glas na njih, jer nijesu njegove Demokrate”. Bečić je opomenuo Krivokapića da uvažava parlament, a poslanike DF-a da ne dobacuju.

Krivokapić je rekao je da ako je nešto bilo dobro, to je ekspertska Vlada, zato što je narodna jer brine o narodu i građanima.

“Niko od nas nema ni lični ni partijski interes. Pozivati na dijalog a cijelo vrijeme ucjenjujete. Kakav je to dijalog? Ovdje je bila najčešće bila prisutna riječ neprijatno, a ako se neko neprijatno osjeća to sam ja i članove Vlade. Danas jedino što nije niko rekao “kuku nama”, bavimo se temama koje su daleko od tema koje brinu druge države i koje su vezane za budućnost. Bavimo se temama koje su davno pokopane”, rekao je Krivokapić.

On je kazao da se “ovdje toliko laži čuje” da se postavlja pitanje šta je to politika.

Tvrdi da Vlada ima jasnu viziju, ali nije im otvoren nijedan kanal i ne modu da prikažu rezultate, već su osuđeni na to da su neuki i najgori.

“Ono što radimo, radimo časno i pošteno. U ovoj Vladi nema korupcije. Kažete da nema Srba. Ima. Svaki vaš predlog je prošao. Recite šta je loše, sve može biti bolje, ali ne način kako vi želite. Želite da nas stavite u kavez iz kojeg ne možemo da izađemo”, rekao je Krivokapić.

On je napustio salu nakon izlaganja.

Premijer je odgovarajući na pitanja novinara rekao da neće podnijeti ostavku.

Izbor direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Dejana Vukšića, je kako je kazao, još jedna osptrukcija. Zato nije sačekao Skupštinu već ga je sam imenovao.

Komenatarišući odbijanje predsjednika Mila Đukanovića da potpiše imenovanja ambasadora, kazao da Đukanović to u nekoliko slučajeva nije uradio zbog nekoliko komentara na njegov račun.

Kazao je da je i to opstrukcija i lobiranje protiv Vlade na bitnim međunarodnim adresama, prenose “Vijesti”.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!