Patriotsko komitski savez: Crna Gora je, zahvaljujući potezima Zdravka Krivokapića, ponižena

Mislili smo da je vrijeme trke za Beograd po mišljenje davno prošlo i da nijedan izabrani predstavnik naroda neće ni sebe, a kamoli državu, brukati na način koji je to sinoć uradio nesrećni premijer. Ali, tako rade oni kojima podvojena svijest o vlastitoj državi i narodu ne dozvoljava da shvate da će se svako poltronstvo prema vlastima susjedne države vratiti porugom i nepoštovanjem, kao što je Krivokapiću danas dešava, od onih koje je pretpostavio građanima države u kojoj je premijer”, saopšteno je iz PKS

Država Crna Gora je, zahvaljujući potezima nove vlasti, prije svih premijera Zdravka Krivokapića koji je sinoć morao, htio ili ne htio, da poleti za Beograd, na kanabe SPC i Aleksandra Vučića, dovedena u jedan ponižavajući položaj od strane onih koji je predstavljaju, saopšteno je iz Patriotsko komitskog saveza (PSK).

“Mislili smo da je vrijeme trke za Beograd po mišljenje davno prošlo i da nijedan izabrani predstavnik naroda neće ni sebe, a kamoli državu, brukati na način koji je to sinoć uradio nesrećni premijer. Ali, tako rade oni kojima podvojena svijest o vlastitoj državi i narodu ne dozvoljava da shvate da će se svako poltronstvo prema vlastima susjedne države vratiti porugom i nepoštovanjem, kao što je Krivokapiću danas dešava, od onih koje je pretpostavio građanima države u kojoj je premijer”, saopšteno je iz PKS.

Dodaje se da se PKS u svom programu rada odredio prema sakralnoj imovini države Crne Gore, koju je, kako kažu, u cjelosti uzurpirala crkva druge države.

“To je jedna od crvenih linija trpeljivosti suverenista ove države, jer bi vlasništvom nad tom imovinom Crna Gora izgubila značajan dio svoje teritorije. Ustav je tu jasan i to bi bila izdaja države i njenog teritorijalnog integriteta, za koju će svako snositi odgovornost. Nepotvrđene informacije da je #nijemojpremijer Krivokapić ipak sinoć potpisao Ugovor, da će čekati kraj oktobra da to zvanično objavi, niz igara koje se igraju na relaciji Crna Gora-Srbija, samo opominju cijeli suverenistički blok na krajnji oprez i na potrebu zajedništva i sloge u ovom teškom vremenu za državu Crnu Goru, njen suverenitet, sekularni i građanski karakter”, kažu iz PKS.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!