ZK „Bihor“ pomogao porodicu lošeg materijalnog stanja sa Cetinja, stigla im zahvalnica iz škole “Lovćenski partizanski odred“

„U ime porodice i škole iskazujemo najiskreniju zahvalnost Zavičajnom klubu ‘Bihor’ iz Luksemburga na dodijeljenim novčanim sredstvima porodici na Cetinju, jer je na ovaj način organizator pokazao da vjerske i nacionalne različitosti nijesu prepreka za razvijanje humanitarnih odnosa, već pokazatelj da se u multikulturalnoj i multietničkoj zajednici  može zajednički djelovati. Još jednom veliko hvala Zavičajnom klubu ‘Bihor’ iz Luksemburga”, rekao je direktor Đukanović

Povodom novčane donacije ZK „Bihor“ porodici lošeg materijalnog stanja na Cetinju, iz OŠ „Lovćenski partizanski odred“, koju pohađaju djeca iz te porodice, oglasio se direktor škole Veljko Đukanović.

„U ime porodice i škole iskazujemo najiskreniju zahvalnost Zavičajnom klubu ‘Bihor’ iz Luksemburga na dodijeljenim novčanim sredstvima porodici na Cetinju, jer je na ovaj način organizator pokazao da vjerske i nacionalne različitosti nijesu prepreka za razvijanje humanitarnih odnosa, već pokazatelj da se u multikulturalnoj i multietničkoj zajednici  može zajednički djelovati. Još jednom veliko hvala Zavičajnom klubu ‘Bihor’ iz Luksemburga”, rekao je direktor Đukanović.

Posredstvom Edina Latića, predsjednika ZK “Bihor” iz Luksemburga i Sretena Vujovića, akademika DANU-a i istaknutog kulturnog radnika Crne Gore, potrenuta je akcija za pomoć porodici koja je u situaciji materijalne/socijalne pomoći.

„I oni su naša porodica“ – oglasili su se iz Udruženja i za kratko vrijeme prikupili sredstva za tu porodicu.

Faiz Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!