Snimala je supruga dok peca i zezala se, a onda je nastala panika: Evo ga odnese voda, sunce ti je*em!” (VIDEO)

Evo ga odnese voda…. Evo ga odnese voda, sunce ti je*em!”, komentarisala je žena dok je snimala muža koji se provlačio kroz potok, u kome je na kraju, završio sa štapom i prslukom. U komentarima koji su uslijedili ispod videa ređale su se brojne šale na račun supruga

Supružnici sa Balkana postali su pravi hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video snimak njhovog odmora u prirodi. Naime, dok je muž uživao u pecanju, supruga je stajala na obali i čekala ga da izađe iz potoka u koji je ušao da bi imao što bolji pristup ribi. Međutim, bio je dovoljan jedan pogrešan korak prilikom vraćanja na obalu, te je nesrećni muškarac završio ispod vode, sa štapom i opremom.

“Do sisa je upo… Bravo. Evo ga do vrata, super. Sad možemo kući, toliko o pecanju. Evo ga odnese voda…. Evo ga odnese voda, sunce ti je*em!”, komentarisala je žena dok je snimala muža koji se provlačio kroz potok, u kome je na kraju, završio sa štapom i prslukom, prenosi Blic.

U komentarima koji su uslijedili ispod videa ređale su se brojne šale na račun supruga, od kojih je najviše simpatija pobrao komentar usmjeren na račun nesrećnog muškarca: “ako se nije udavio, žena će ga udaviti”.

Foto: Printscreen

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!