Fondacija Hemiias: Naš veliki humanista izmirio dugove 25 porodica u pet seoskih prodavnica u Bijelom Polju

Ovo će biti jedno lijepo iznenađenje za njih, ulazeći u dane Bajrama sa jednom brigom manje. Ovakvim i sličnim postupcima stvaramo nova plemenita srca koja su spremna biti nada za bolju budućnost nekih drugih porodica u socijalnoj potrebi. Imajući u vidu cilj i misiju fondacije, namjeravamo i dalje širiti spektar humanitarne pomoći. Trenutno su u fazi realizacije sanacije krovova kuća za nekoliko porodica, saopšteno je iz Hemiiasa

Tokom mjeseca Ramazana za veliki broj porodica slabijeg imovinskog stanja stigla je pomoć, saopšteno je na Facebook stranici Fondacije Hemiias.

“Da mjesec Ramazana dostavlja milost na mnoga vrata pokazuju raznovrsne pomoći koje se u prethodne tri sedmice realizuju u domovima porodica u potrebi. Korak dalje ide naš veliki humanista koji je obezbijedio sredstva za izmirenje cjelokupnih i djelimičnih dugova za dvadeset pet porodica u pet seoskih prodavnica-marketa u Bijelom Polju. Ovo će biti jedno lijepo iznenađenje za njih, ulazeći u dane Bajrama sa jednom brigom manje. Ovakvim i sličnim postupcima stvaramo nova plemenita srca koja su spremna biti nada za bolju budućnost nekih drugih porodica u socijalnoj potrebi. Imajući u vidu cilj i misiju fondacije, namjeravamo i dalje širiti spektar humanitarne pomoći. Trenutno su u fazi realizacije sanacije krovova kuća za nekoliko porodica. Partnerskim odnosom sa fondom Hilal u Bijelom Polju gradićemo neke nove mostove bolji životnih priča za one koji su u potrebi”, piše na Facebook strani Fondacije Hemiias.

Foto: Hemiias (Facebook)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!