Filmska potjera za tri Srpkinje u Hamburgu: Iščupale iz zida sef težak 100 kg, u potragu za kradljivicama nakita policija uključila i helikopter

Svjedok je u popodnevnim časovima čuo buku iz komšijinog stana i krenuo je da provjeri šta se dešava. Vidio je tri žene koje su krenule da trče u njegovom pravcu i da bježe iz zgrade. One su potom istrčale na parking gdje su uletjele u automobil, prenose mediji. Ubrzo su im za petama bile policijske patrole, motocikli, a u potjeru je bio uključen i policijski helikopter. Na kraju su uspjeli da zaustave vozilo marke „VW“ i da privedu tri državljanke Srbije starosti 19, 30 i 42 godine

Tri državljanke Srbije uhapšene su juče u Njemačkoj zbog sumnje da su provalile u jedan stan u Hambrugu, iz zida iščupale sef i iz njega odnijele dragocjenosti.

Sef je bio težak više od 100 kilograma.

Policija je krenula u potjeru za njima nakon što je jedan od stanara zgrade prijavio da su ga tri žene skoro oborile bježeći sa mjesta zločina, prenose mediji.

Svjedok je u popodnevnim časovima čuo buku iz komšijinog stana i krenuo je da provjeri šta se dešava. Vidio je tri žene koje su krenule da trče u njegovom pravcu i da bježe iz zgrade.

One su potom istrčale na parking gdje su uletjele u automobil, prenose mediji.

Ubrzo su im za petama bile policijske patrole, motocikli, a u potjeru je bio uključen i policijski helikopter.

Na kraju su uspjeli da zaustave vozilo marke „VW“ i da privedu tri državljanke Srbije starosti 19, 30 i 42 godine.

U vozilu u kome su bježale pronađen je alat za obijanje, ali i vrijedan nakit, za koji se sumnja da je ukraden iz sefa.

Vlasnik stana, prema navodima njemačkih medija, još nije uspio da dokaže porijeklo nakita koje je pronađeno kod kradljivica, prenosi portal Luča.

Foto: YouTube/Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!