Budi human: Prikupljen novac za liječenje Alena Muratovića

Na ovaj način, zahvaljujući svima nama, Alenu su obezbijeđeni novi tretmani u Poliklinici Glavić u Dubrovniku, koji su već dali sjajne rezultate. Alen na svojoj strani ima hrabrost, ljubav, podršku, porodicu, svog brata Darisa, Fondaciju Budi human i svakog pojedinca koji je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku. I, baš zbog toga, ne sumnjamo da će i ovog puta, s osmijehom koji ne skida sa lica, srušiti sve barijere i zakoračati u svoju ljepšu budućnost, saopšteno je iz Fondacije Budi human

Fondacja Budi human obavijestila je da je prikupljen novac u iznosu od 9.013 eura za liječenje Alena Muratovića iz Budve.

“Za Alenove prve stabilne korake ujedinila se Crna Gora! Na ovaj način, zahvaljujući svima nama, Alenu su obezbijeđeni novi tretmani u Poliklinici Glavić u Dubrovniku, koji su već dali sjajne rezultate. Alen na svojoj strani ima hrabrost, ljubav, podršku, porodicu, svog brata Darisa, Fondaciju Budi human i svakog pojedinca koji je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku. I, baš zbog toga, ne sumnjamo da će i ovog puta, s osmijehom koji ne skida sa lica, srušiti sve barijere i zakoračati u svoju ljepšu budućnost. Zato, Fondacija Budi human od srca se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos ovom podvigu, u želji da na isti način obezbijedimo šansu za svu djecu koja trebaju i čekaju našu pomoć”, saopšteno je iz Fondacije.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!