Plav: Uhapšen A. Č, osumnjičen za pokušaj ubistva R. G. iz Gusinja

“Sinoć oko 20.50 časova policiji je R. G. (17) iz Gusinja je prijavio da mu je u selu Vusanje dok se kretao vozilom put prepriječio A. Č. (56) svojim vozilom, nakon čega je kroz otvoren prozor iz vatrenog oružja ispalio u njegovom pravcu više hitaca. Policija je izašla na lice mjesta i pronašla jednu čauru, a nedaleko od mjesta događaja i vozilo kojim je upravljao R. G. na kojem su bila vidiljiva oštećenja”, navodi se u saopštenju Uprave policije

Policija je u Plavu uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Sinoć oko 20.50 časova policiji je R. G. (17) iz Gusinja je prijavio da mu je u selu Vusanje dok se kretao vozilom put prepriječio A. Č. (56) svojim vozilom, nakon čega je kroz otvoren prozor iz vatrenog oružja ispalio u njegovom pravcu više hitaca. Policija je izašla na lice mjesta i pronašla jednu čauru, a nedaleko od mjesta događaja i vozilo kojim je upravljao R. G. na kojem su bila vidiljiva oštećenja”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

O navedenom je, kako kažu, obavještena državni tužičac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je rukovodio uviđajem na licu mjesta.

“Pripadnici policije su po naredbi sudije za istragu izvršili pretres stana, drugih prostorija i vozila koje koristi A. Č. kojom prilikom su oduzeta tri pištolja i četiri lovačke puške za koje A. Č. posjeduje važeće oružne listove”, stoji u saopštenju UP.

Dodaju da je daljim pretresom pronađeno 98 komada pištoljske municije i 19 komada municije za lovačke puške.

“A. Č. je lišen slobode i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu”, zaključuje se u saopštenju UP, prenosi Portal Analitika.

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!