Ronaldova kapitenska traka na aukciji, novac ide za liječenje dječaka Gavrila

“Ova kapitenska traka koja je izazvala najviše pažnje svjetskih medija od svih kapitenskih traka ikada, može biti vaša ukoliko se pridružite ovoj humanitarnoj aukciji i ostavite vašu ponudu. Sva sredstva od izlicitiranog iznosa namijenjena su za liječenje šestomjesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je za liječenje potrebno dva i po miliona eura”, navodi se na sajtu za aukcije Limundo

Kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke i ostavio na terenu stadiona Rajko Mitić, našla se na humanitarnoj licitaciji.

“Ova kapitenska traka koja je izazvala najviše pažnje svjetskih medija od svih kapitenskih traka ikada, može biti vaša ukoliko se pridružite ovoj humanitarnoj aukciji i ostavite vašu ponudu. Sva sredstva od izlicitiranog iznosa namijenjena su za liječenje šestomjesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je za liječenje potrebno dva i po miliona eura”, navodi se na sajtu za aukcije Limundo.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda biće predata pobjedniku aukcije nakon dostavljanja dokaza o uplati izlicitiranih sredstava na račun za liječenje malog Gavrila.

U trenutku objavljivanja ove vijesti cijena je već dostigla 9.000 dinara, a aukcija traje do 2. aprila 2021 u 9:39, prenosi portal nova.rs.

Inače, jedan dežurni radnik na stadionu Rajko Mitić pokupio je traku, obratio se Sport Klubu i riješio da sve pretvori u veliku akciju.

Foto: Limundo

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!