“Ludak je stvarno krenuo u ludu priču”: Davidović potvrdio da će biti saslušan 23. marta zbog izjave o Vučiću

Vučić ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori, kao što je to uradio u Srbiji, na Kosovu i Republici Srpskoj. Taj njegov poriv ne jenjava i to je nešto što će sigurno usložnjavati situaciju na ovim prostorima. Vidite i sami šta se u Srbiji dešava i da narod ne može normalno da živi, rekao je Davidović

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović potvrdio je za Nova.rs da je pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata prije godinu i po dana stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Na saslušanje sam pozvan 23. marta u Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore kako bih objasnio situaciju oko atentata na mene. Vučić ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori, kao što je to uradio u Srbiji, na Kosovu i Republici Srpskoj. Taj njegov poriv ne jenjava i to je nešto što će sigurno usložnjavati situaciju na ovim prostorima. Ludak je stvarno krenuo u ludu priču, vidite sami šta se u Srbiji dešava i da narod ne može normalno da živi”, rekao je Davidović za Nova.rs.

On, prenose Vijesti, dodaje da ništa posebno ne očekuje od predstojećeg saslušanja, te da je samo rekao istinu.

“Vučićevi mediji su prenijeli da su to izvršili kriminalci koji su sad pohapšeni (klan Veljka Belivuka), a svi znaju da je njih stvorio Aleksandar Vučić. Ja nemam drugih izvora, on je sam sebe otkrio”, poručuje on.

Davidović je na konferenciji za medije 10. marta izjavio da iza pokušaja atentata na njega i vladiku Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine, stoji lično predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić je to kasnije demantovao, kao i sam Joanikije koji je kazao da iza atentata stoje čelni ljudi crnogorskog MUP-a iz prethodnog saziva Vlade, dok je predsjednik Skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije Igor Bečić kazao da iza atentata stoje iste one osobe koje su planirale atentat na Aleksu Bečića.

Nijedna strana nije iznijela nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!