Đukanović: Svakog dana koronavirus je uzimao tri života, krajnje je vrijeme da nadležni svoje djelovanje usklade sa dramatičnom zdravstvenom situacijom u zemlji

”Prije tačno godinu dana registrovan je prvi slučaj infekcije koronavirusom u Crnoj Gori. Za 365 dana zvanično je evidentirano 84.700 oboljelih građana Crne Gore, što čini 13,6% njene populacije. Preminulo je 1.151 lice – članovi naših porodica, rođaci, prijatelji, komšije”, saopštio je Đukanović na Twitteru

Svakog dana koronavirus je uzimao u prosjeku najmanje tri života, a obolijevale su 232 osobe. Krajnje je vrijeme da nadležni državni i svi drugi organi i institucije svoje djelovanje i politiku usklade sa dramatičnom zdravstvenom situacijom u zemlji.

To je, na svom Twitter nalogu, saopštio predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom godišnjice pojave prvog slučaja obolijevanja od koronavirusa u Crnoj Gori.

”Prije tačno godinu dana registrovan je prvi slučaj infekcije koronavirusom u Crnoj Gori. Za 365 dana zvanično je evidentirano 84.700 oboljelih građana Crne Gore, što čini 13,6% njene populacije. Preminulo je 1.151 lice – članovi naših porodica, rođaci, prijatelji, komšije”, saopštio je Đukanović na Twitteru.

On je dodao da je svakodnevni broj umrlih i oboljelih je previše i za mnogo brojnije populacije od naše.

Foto: Predsjednik.me

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!