Crnogorska partija: “Crna Gora nema vremena za gubljenje i zato je najbolje da građani Nikšića svojim glasom to odmah i pokažu u neđelju”

Građani Nikšića, Crna Gora je građanska država, iskoristite priliku da pošaljete glasnu poruku sadašnjoj Vladi Crne Gore da odbacujete koncept marionetske vlade kojom upravlja nevidljivi konzilijum jedne inostrane vjerske organizacije, saopšteno je iz te partije

Crnogorska partija, jedina politička organizacija koja zastupa interese crnogorske nacionalne zajednice u Srbiji, šalje snažnu podršku građanima Nikšića da iskoriste biračko pravo i svojim glasom podrže političke opcije koje Crnu Goru beskompromisno vode u pravcu evroatlantskih integracija i društva zemalja koje baštine vrijednosti zapadne demokratije.

Iz te partije je saopšteno da “Crna Gora nema vremena za gubljenje i zato je najbolje da građani Nikšića svojim glasom to odmah i pokažu u neđelju”.

“Po prvi put u istoriji vladajući režim je samoizolovao Crnu Goru nečuvenim konceptom upravljanja državom kao virtuelnom pravoslavnom kolonijom na iznajmljivanje – uz osmijeh i zahvalnost za svako poniženje ili politički osmišljenu donaciju. Crnogorski građani i glasači su to prepoznali i znaju gdje i u koju provaliju te stranputice vode. Samo ravnopravna i nezavisna Crna Gora, koja je u Evropskoj uniji i NATO savezu, može biti okvir koji garantuje očuvanje nacionalnih identiteta i državnog dostojanstva naše postojbine, kao i dubokih ekonomskih reformi. Građani Nikšića, Crna Gora je građanska država, iskoristite priliku da pošaljete glasnu poruku sadašnjoj Vladi Crne Gore da odbacujete koncept marionetske vlade kojom upravlja nevidljivi konzilijum jedne inostrane vjerske organizacije”, saopšteno je iz te partije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!