I Vučić demantovao Davidovića: To su strašne riječi, rekao je to da bi pomogao Đukanoviću

Što se tiče Davidovića, nije on to govorio zbog sebe. Stvar je u tome što Srbija neuporedivo brže napreduje od svih, i to je korijen problema sa kojima se suočavamo i zemlja i ja, rekao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je tvrdnje lidera Narodnog pokreta Miodraga Dake Davidovića da stoji iza napada na njega.

On je kazao da su to “strašne riječi”, te da je Davidović to rekao da bi pomogao predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

“Kada su mi govorili na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji da vodim računa o napadu na mene, nisam se obazirao. Ne bi vjerovao da gospodin Belivk želi da učini atentat na mene. To su krupne riječi i ja to ne mogu da kažem. Što se tiče Davidovića, nije on to govorio zbog sebe. Stvar je u tome što Srbija neuporedivo brže napreduje od svih, i to je korijen problema sa kojima se suočavamo i zemlja i ja. On je to rekao da bi pomogao Milu Đukanoviću. To je toliko glupo i besmisleno, i želim da se zahvalim episkopu Joanikiju što je reagovao” kazao je Vučić za Pink, prenose Vijesti.

Davidović je danas rekao da iza atentata na njega i episkopa Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine “stoji Aleksandar Vučić”.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!