Vozio je kroz šumu kada je uz drveća iskočilo krdo jelena i nasrnulo na automobil (VIDEO)

Vozač je pritisnuo kočnicu kako bi izbjegao sudar s prvim od njih, ali za njim je stiglo i cijelo krdo koji su takođe naumili da pretrče put. Pritom su neki od njih čak skočili u vazduh kako bi izbjegli udar u automobil. Jedan od jelena imao je manje sreće i „sletio“ je tačno na poklopac prtljažnika i zadnje staklo

Naletjeti na divlju životinju tokom vožnje na saobraćajnicama izvan gradova nije rijetkost, a može biti vrlo opasno iskustvo. Ako je u pitanju susret sa grupom životinja na cesti tada je situacija još izazovnija, kako za životinje, tako i za vozača.

„Dashcam“ kamera iz jednog automobila u Poljskoj snimila je iznenadan „bliski susret“ vozača BMW-a Serije 5 i grupe jelena koji su pokušali da pređu cestu. Vozač je pritisnuo kočnicu kako bi izbjegao sudar s prvim od njih, ali za njim je stiglo i cijelo krdo koji su takođe naumili da pretrče put, piše Jutarnji list.

Pritom su neki od njih čak skočili u vazduh kako bi izbjegli udar u automobil. Jedan od jelena imao je manje sreće i „sletio“ je tačno na poklopac prtljažnika i zadnje staklo.

Očito prestravljen, jelen je brzo udaljio od vozila i odjurio između drveća. Ostali jeleni uspješno su prešli cestu i nestali u šumi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!