Shaquille O’Neal prebio gledaoca, a zatim ga oborili na pod i poslali u bolnicu (VIDEO)

Shaq (48) je dominirao nad Rhodesom u prvoj polovini meča, ali popularni “The American Nightmare” izveo je tzv. “crossbody” koji je poslao obojicu van ringa, a pali su preko dva stola koja su bila u blizini. O’Neala su tokom pauze i reklama stavili na nosila i ubacili ga u vozilo Hitne pomoći izvan amfiteatra

NBA legenda Shaquille O’Neal debitovao je u srijedu veče među kečerima u rvačkoj pomociji AEW Dynamite, ali je završio u kolima Hitne pomoći nakon što je na njega skočio Cody Rhodes i oborio ga na sto koji se nalazio van ringa.

Čuveni centar borio se u paru sa Jade Cargillom, a protivnici su im bili Cody Rhodes i Red Velvet.

Shaq (48) je dominirao nad Rhodesom u prvoj polovini meča, ali popularni “The American Nightmare” izveo je tzv. “crossbody” koji je poslao obojicu van ringa, a pali su preko dva stola koja su bila u blizini.

O’Neala su tokom pauze i reklama stavili na nosila i ubacili ga u vozilo Hitne pomoći izvan amfiteatra. Osim toga, legendarni košarkaš privukao je pažnju i sukobom s gledaocem koji ga je udario stolicom, a potom ga je Shaq “pretukao”.

Inače, profesionalno rvanje poznato i kao kečeri, oblik je sportske zabave koji povezuje glumu i sport.

Borbe kečera imaju planirani završetak kako bi se postigla priča (storyline). Svi potezi rvača se izvode tako da se protivnik zaštiti i ne povrijedi, iako  izgledaju kao da profesionalni. Rvači žele da naprave upravo suprotno – što jače da povrijede protivnika, piše Klix.

Te stvari čuvale su se u tajnosti, ali su s vremenom postale opšte poznate.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!