Na Božić je dobio Džekov dres i rasplakao Italiju, a sada ga je upoznao: Pogledajte emotivan susret dječaka Davidea sa idolom (VIDEO)

Roditelji su mu za Božić kupili dres Rome s devetkom i Džekovim imenom. Kao i brojni roditelji na božićno jutro snimali su reakciju svog djeteta na poklon koji otvara. Međutim, nisu slutili šta će kod Davidea izazvati dres omiljenog igrača. Kada je, odmotavajući poklon, shvatio da je to Džekova majica, mališan se šokirao i samo ponavljao: “Džeko, Džeko…”

Foto: Printscreen

Mali Davide, veliki navijač Rome i obožavatelj njene bosanske legende, Edina Džeka, dirnuo je Italiju, ali i svijet reakcijom na božićni poklon.

Roditelji su mu za Božić kupili dres Rome s devetkom i Džekovim imenom. Kao i brojni roditelji na božićno jutro snimali su reakciju svog djeteta na poklon koji otvara.

Međutim, nisu slutili šta će kod Davidea izazvati dres omiljenog igrača. Kada je, odmotavajući poklon, shvatio da je to Džekova majica, mališan se šokirao i samo ponavljao: “Džeko, Džeko…”

Ubrzo je počeo da plače zbog oduševljenja darom. Suze nije prestao da lije do kraja videa koji je Roma objavila na društvenim mrežama.

Snimak je izazvao oduševljenje. 

Duboko dirnut videom bio je i Edin Džeko, koji je Davidea pozvao da ga prvom prilikom posjeti i upozna u klupskom kampu Trigoriji. To se dogodilo juče, a Davide je, naravno, bio uzbuđen kada je stisnuo ruku uzoru i vidio ga uživo, prenosi Index.hr.

Davide je od Džeke dobio dva dresa Rome, a na jednom od njih napisao je: “Za mog prijatelja.” 

Po povratku kući Davide je na PlayStationu igrao s Romom, naravno u dresu koji mu je poklonio Džeko. “Više ga neće skinuti”, nasmijano je komentarisao njegov otac Daniele. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!