I kamen bi zaplakao: Objavljene fotografije djece koja su sinoć smrtno stradala u tragediji kod Posušja

Osmoro mladih tragično je izgubilo život nakon što su proslavili dolazak Nove godine u vikendici. Ugušili su se od plina. A svi su bili 2001. godište.

Foto: Facebook

Nezapamćena tragedija desila se danas u Posušje, koja je ovaj grad, kao i cijelu Bosnu i Hercegovinu okovala tugom i zavila u crno.

Osmoro mladih tragično je izgubilo život nakon što su proslavili dolazak Nove godine u vikendici. Ugušili su se od plina. A svi su bili 2001. godište, piše oslobodjenje.ba.

Kako je ranije navedeno, uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Vezani tekstovi

Obavljen uviđaj: Kobni agregat je radio i kad su istražitelji ušli u kuću

“Koliko sam čuo, to su dvije prostorije koje djeli samo prozor, koji je bio otvoren. U jednoj je bio agregat, a u drugoj mladići i djevojke. Agregat uzima kisik iz prostorija i ispušta štetne plinove i tako je navodno došlo do gušenja”, kaže jedan od mještana, navodeći da vikendica nema struju

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH