BiH zavijena u crno: Objavljena imena tinejdžera koji su pronađeni mrtvi u kući u Posušju (VIDEO)

Tijela tinejdžera su pronašle komšije iz susjedne vikendice kojima je bilo sumljivo zašto ne izlaze iz kuće u kojoj su slavili Novu godinu. Kada su polupali prozor i ušli u kuću zatekli su stravičan prizor

Foto: Printscreen/BHRT

Stravična tragedija koja se dogodila u Posušju zavila je cijelu BiH u crno.

Nakon proslave Nove godine poginulo je osam mladih koji su se najvjerovatnije ugušili od plina, a sada su objavljena i njihova imena.

Kako piše Večernji.ba, usljed gušenja plinom u vikendici stradali su Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo, rođena 8. 9. 2001. u Švajcarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu, nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru, nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu, nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru, nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Njihova tijela pronađena su jutros, nakon čega je alarmirana policija.

Na licu mjesta su članovi porodica nastradalih, Zdenko Ćosić, premijer Zapadno-hercegovačkog kantona i Milan Galić, komesar MUP-a ZHK.

Tijela tinejdžera su pronašle komšije iz susjedne vikendice kojima je bilo sumljivo zašto ne izlaze iz kuće u kojoj su slavili Novu godinu. Kada su polupali prozor i ušli u kuću zatekli su stravičan prizor.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić tražio je da se u BiH proglasi dan žalosti zbog ove užasne tragedije na početku 2021. godine. U Posušju danas nisu radili ugostiteljski objekti, dok su zastave bile spuštene na pola koplja, prenosi “Blic”.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH