BiH zavijena u crno: Objavljena imena tinejdžera koji su pronađeni mrtvi u kući u Posušju (VIDEO)

Tijela tinejdžera su pronašle komšije iz susjedne vikendice kojima je bilo sumljivo zašto ne izlaze iz kuće u kojoj su slavili Novu godinu. Kada su polupali prozor i ušli u kuću zatekli su stravičan prizor

Foto: Printscreen/BHRT

Stravična tragedija koja se dogodila u Posušju zavila je cijelu BiH u crno.

Nakon proslave Nove godine poginulo je osam mladih koji su se najvjerovatnije ugušili od plina, a sada su objavljena i njihova imena.

Kako piše Večernji.ba, usljed gušenja plinom u vikendici stradali su Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo, rođena 8. 9. 2001. u Švajcarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu, nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru, nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu, nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru, nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Njihova tijela pronađena su jutros, nakon čega je alarmirana policija.

Na licu mjesta su članovi porodica nastradalih, Zdenko Ćosić, premijer Zapadno-hercegovačkog kantona i Milan Galić, komesar MUP-a ZHK.

Tijela tinejdžera su pronašle komšije iz susjedne vikendice kojima je bilo sumljivo zašto ne izlaze iz kuće u kojoj su slavili Novu godinu. Kada su polupali prozor i ušli u kuću zatekli su stravičan prizor.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić tražio je da se u BiH proglasi dan žalosti zbog ove užasne tragedije na početku 2021. godine. U Posušju danas nisu radili ugostiteljski objekti, dok su zastave bile spuštene na pola koplja, prenosi “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!