Budi human: Jovani potrebna naša pomoć za liječenje u Srbiji

Veselog duha, društvena, uporna i inteligentna, trudi se da prati svoje vršnjake, ali je njeno stanje u tome sprječava. Trenutno uspjeva da puzi i pridiže se uz određeni oslonac. Da bi ostvarila napredak, potrebna joj je operacija fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji (Srbija). Potrebna sredstva za operaciju porodica ne može da obezbijedi sama, zato im je potrebna naša pomoć, saopšteno je iz Fondacije Budi human

Jovana Dedić (Foto: Budi human)

Jovana Dedić je nova korisnica Fondacije Budi human.

Kako su saopštili iz Fondacije, djevojčici, koja ima četiri i po godine, dijagnostikovana je cerebralna paraliza koja je prouzrokovala probleme sa motorikom i govorom.

“Veselog duha, društvena, uporna i inteligentna, trudi se da prati svoje vršnjake, ali je njeno stanje u tome sprječava. Trenutno uspjeva da puzi i pridiže se uz određeni oslonac. Da bi ostvarila napredak, potrebna joj je operacija fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji (Srbija). Potrebna sredstva za operaciju porodica ne može da obezbijedi sama, zato im je potrebna naša pomoć.

Mi čvrsto vrjerujemo da je svaki problem koji vam život donese zapravo izazov iz kojeg izađete jači, bolji, svjesniji koliko možete i koliko vrijedite. Zato znamo da će i Jovana iz svog izazova izaći kao pobjednik.

Pomozimo joj slanjem donatorske poruke sadržine 32 na broj 14543”, saopšteno je iz Fondacije.

Jovani možemo pomoći i uplatom na žiro-račun 520 – 41915 – 42 ili devizni račun  520042000001511078

IBAN broj: ME25520042000001511078

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!