Pogledajte snimak hapšenja Nikšićanina Ivana Kontića

On se, sumnja se, 24. avgusta 2020. godine u Novom Sadu, u kladionici koja se nalazi u uglu Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, sa licima L. O. i L. V. obratio oštećenom M. M. nakon čega je ubrzo došlo do fizičkog sukoba između oštećenog i traženog lica. Predmetnoj aktivnosti je prethodila intenzivna saradnja sa Odsjekom za ciljane potrage Republike Srbije, u okviru Evropske mreže timova za ciljane potrage – ENFAST, saopšteno je iz UP

Foto: Printscreen

Uprava policije (UP) objavila je snimak hapšenja Nikšićanina Ivana Kontića (31), koji je juče uhapšen u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo.

Iz Uprave policije je saopšteno da je on uhapšen po međunarodnoj potjernici raspisane od strane NCB Interpol Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Kontiću je određen ekstradicioni pritvor.

“On se, sumnja se, 24. avgusta 2020. godine u Novom Sadu, u kladionici koja se nalazi u uglu Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, sa licima L. O. i L. V. obratio oštećenom M. M. nakon čega je ubrzo došlo do fizičkog sukoba između oštećenog i traženog lica. Predmetnoj aktivnosti je prethodila intenzivna saradnja sa Odsjekom za ciljane potrage Republike Srbije, u okviru Evropske mreže timova za ciljane potrage – ENFAST”, saopšteno je iz UP.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!