Sramno ponašanje nikšićkog ljekara prema pacijentkinji: “Dobar k…., mir u kući” (VIDEO)

Na snimku se vidi vidno alkoholisani dr Rajko Pavličić koji se starijoj ženi obraća prostačkom rečenicom i na latinskom jeziku. “E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije”, govori mu, između ostalog, starija gospođa. Zbog neumjesnog ponašanja slijedi mu novčana kazna

Crnogorskim medijima dostavljen je snimak na kojem se rukovodilac nikšićkog savjetovališta za HIV, dr Rajko Pavličić, vidno alkoholisan obraća starijoj ženi prostačkim riječima.

Raspoložen, dr Pavličić je gospođi govorio o muškom polnom organu.

“Dobar k…., mir u kući” , kazao je Pavličić.

Tu istu rečenicu on je ponovio i na latinskom jeziku kazavši: “Penis bonus pax in domus”.

Čuje se i kako gospođa pita Pavličića da li je ljekar, s obzirom na ponašanje, a neko od prisutnih u čekaonici dodaje: “Jeste, i to ljekar specijalista”.

“Ti danas ne umiješ ni stan potrefiti. Jesi li kolima došao?  Ne bi pričao ovo da si ljekar. Idi, vuci se tamo. Jad će te naći danas. E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije”, govori gospođa.

Na snimku se čuje smijeh ostalih pacijenata, ali i nečiji komentar: “Ovo je bilo nisko”.

Direktor nikšićkog Doma zdravlja Veselin Bulatović kazao je da je upoznat sa dešavanjima iz čekaonice i da će Pavličić zbog ponašanja nekoliko mjeseci biti novčano kažnjen.

“Istog trenutka sam razgovarao sa Pavličićem koji je svjestan šta je uradio i posramljen je zbog toga. Slučaj smo odmah procesuirali i on će nekoliko mjeseci biti novčano kažnjen”, rekao je Bulatović “Vijestima”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!