Nova.rs: Činjenice demantuju Vučića, naše oružje puca po Karabahu

Prilikom obilaska “Beograda na vodi”, Vučić je, upitan kako se Srbija postavlja između Azerbejdžana i Jermije, rekao da se naslušao gadosti da je Srbija kriva, pošto se tamo ubija srpskim oružjem. Slučajno ili ne, to je bio i naslov i tema teksta koji je portal Nova.rs objavio juče, a koji se bavi ulogom srpskog oružja u ratu

Ilustracija (Foto: Printscreen)

Predsjednik Aleksandar Vučić ili je loše obaviješten ili govori neistine o ulozi srpskog naoružanja u sukobima između Jermenije i Azerbejdžana u Nagorno-Karabahu. Drugačije se ne može objasniti njegova izjava u kojoj kaže da “nema srpskog oružja” u tom sukobu.

Prilikom obilaska “Beograda na vodi”, Vučić je, upitan kako se Srbija postavlja između Azerbejdžana i Jermije, rekao da se naslušao gadosti da je Srbija kriva, pošto se tamo ubija srpskim oružjem. Slučajno ili ne, to je bio i naslov i tema teksta koji je portal Nova.rs objavio juče, a koji se bavi ulogom srpskog oružja u ratu.

“Tamo nema oružja srpske proizvodnje. Ni topovi, ni tenkovi… ništa nije srpska proizvodnja. Mi želimo mir. To su nam dva bratska naroda. Želimo da sve to stane. Mir je važniji od svega”, rekao je Vučić. Istovremeno, dodao je da bi Crvena zvezda trebalo da igra u Jerevanu, jer je to sportski, ali da o svemu odlučuje UEFA.

Inače, portal Nova.rs je sinoć objavio vest u baziranu na fotografijama i informacijama koje prenose azerbejdžanski meidji, a prema kojima su rakete jermenske vojske zatečene na terenu nosile oznaku srpske firme “EDePro”.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!