Krivična prijava protiv predsjednika omladine SD u Pljevljima zbog izazivanja panike i nereda

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je odluku donijelo nakon prikupljanja potrebnih obavještenja i podataka u ranije formiranom predmetu povodom prijave građana i navoda u pojedinim medijima da je lice S. R. svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima na njegovu štetu izazvao paniku među građanima u Crnoj Gori, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima

Sanin Raščić (Foto: omladina.sdcg.me)

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima dalo je nalog Centru bezbjednosti Pljevlja da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv predsjednika omladine Socijaldemokrata u Pljevljima, Sanina Rašćića, zbog krivičnog djela izazivanje panike i nereda.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je odluku donijelo nakon prikupljanja potrebnih obavještenja i podataka u ranije formiranom predmetu povodom prijave građana i navoda u pojedinim medijima da je lice S. R. svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima na njegovu štetu izazvao paniku među građanima u Crnoj Gori”, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

U saopštenju se dodaje da će o daljem postupanju tužilaštva javnost biti blagovremeno obaviještena.

Socijaldemokrate Crne Gore su 1. septembra saopštile da je Raščić napadnut u Pljevljima.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH