Brižni diktator: Pogledajte kako je Kim Jong Un zaštitio suprugu od fotoreportera (VIDEO)

Kamere su ga uhvatile u trenutku kada je rukom “gurnuo” fotografe koji su stajali na putu njegovoj supruzi koja je, odjevena u kostim boje breskve, koračala uz bok supruge južnokorejskog predsjednika Moon Jae Ina

Foto: Screenshot

Strogi sjevernokorejski vođa Kim Jong Un pokazao je svoju nježnu stranu na istorijskom sastanku prošle sedmice koji je održan u Južnoj Koreji.

Kamere su ga uhvatile u trenutku kada je rukom “gurnuo” fotografe koji su stajali na putu njegovoj supruzi koja je, odjevena u kostim boje breskve, koračala uz bok supruge južnokorejskog predsjednika Moon Jae Ina.

Ri Sol Ju, koja navodno ima 28 godina, prvi put posjetila je Južnu Koreju 2005. godine kao navijačica u sjevernokorejskom atletskom timu.

Prošle sedmice vratila se kao prva dama Sjeverne Koreje, a taman je trebala da bude predstavljena južnokorejskom predsjednikom kada su fotoreporteri nahrlili pred nju.

Riječ je o istorijskom susretu dviju Koreja na kojem je dogovoren kraj konflikta koji je trajao više od 60 godina, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!