Srbijanski portal: Od četnika do NATO saveznika! Krivokapić obrnuo ćurak

Koliko je dosljedan čovjek koji je optužio Aleksandra Vučića da šuruje s Milom Đukanovićem, uprkos tome što je crnogorski predsjednik baš vlast u Srbiji okrivio za svoj poraz, govore i njegovi stavovi koje je iznio nedugo poslije izbora, piše republika.rs

Foto: Printscreen

Snimak koji je isplivao, dokaz je prevrtljivosti čovjeka, koji je odmah poslije pobjede opozicije na crnogorskim izborima poručio da ostaje čvrsto privržen članstvu u NATO, koji je baš te godine bombardovao Srbiju – piše danas srpski portal republika.rs.

”Lider koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić 1999. godine snimljen je u društvu na četničkom okupljanju”.

“Na snimku se vidi novopečeni NATO saveznik Krivokapić, koji sjedi okružen velikim brojem istomišljenika na skupu čiji je domaćin četnički vojvoda Mileta Pavićević Čiča, predsjednik Ujedinjenog ravnogorskog pokreta”, piše taj portal.

”’Htio bih da pozdravim našeg srpskog vojvodu Nikolu Kavaju i našeg domaćina večeras Miletu Pavićevića jer mi je učinio veliku čast, da budem u društvu večeras sa Nikolom Kavajom, čovjekom od koga bi ova moja mlada generacija imala mnogo šta da nauči. Kad već nijesam imao prilike da naučim od mog đeda, kog su zlotvori komunisti ubili 1944. godine, učiću preko čovjeka od koga bi ova moja generacija mogla da sazna kako se brani srpstvo’, čuje se na snimku jedan od okupljenih, dok s njegove lijeve strane sjedi Krivokapić i sluša ga s odobravanjem”, piše taj portal i dodaje:

”Koliko je dosljedan čovjek koji je optužio Aleksandra Vučića da šuruje s Milom Đukanovićem, uprkos tome što je crnogorski predsjednik baš vlast u Srbiji okrivio za svoj poraz, govore i njegovi stavovi koje je iznio nedugo poslije izbora”.

Neki srpski mediji danas s ogorčenjem izvještavaju da je ”Crna Gora po drugi put priznala Kosovo” i s tim u vezi prozivaju SPC (Amfilohija) i Krivokapića. Visokotiražni ”Alo” piše:

“Kad su došli na vlast, dogovorili su se da ostanu vjerni Milovoj politici, a da Kosovo i Metohiju brane samo u pjesmama”, prenosi AntenaM.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!