Ambasada SAD: Odlaže se početak provjere statusa učesnika lutrijskog viza programa 2021. za 6. jun 2020.

“Ukoliko ste predali aplikaciju za lutrijski program 2019. godine, počevši od 06. juna 2020. godine, bićete u mogućnosti da uz svoj jedinstveni konfirmacioni broj koji ste dobili kad ste predali aplikaciju provjerite online status Vaše aplikacije (Entrant Status Check) na internet stranici dvprogram.state.gov kako biste provjerili da li je Vaša aplikacija izabrana”, piše u saopštenju

Foto: Ambasada SAD

Stejt department odlaže početak provjere statusa (Entrant Status Check) učesnika lutrijskog viza programa 2021. za 6. jun 2020. u 18 časova po lokalnom vremenu kako bi se prioritetizovala sredstva za borbu protiv COVID-19 pandemije.

To je saopšteno iz Ambasade SAD u Podgorici.

“Ukoliko ste predali aplikaciju za lutrijski program 2019. godine, počevši od 06. juna 2020. godine, bićete u mogućnosti da uz svoj jedinstveni konfirmacioni broj koji ste dobili kad ste predali aplikaciju provjerite online status Vaše aplikacije (Entrant Status Check) na internet stranici dvprogram.state.gov kako biste provjerili da li je Vaša aplikacija izabrana. Napominjemo, nećete dobiti lično obavještenje o tome da li je Vaša aplikacija izabrana. Bilo koji e-mail koji tvrdi da obavještava učesnike programa da je aplikacija izabrana za lutrijski program (DV) nije legitiman. Učesnici programa jedino mogu provjeriti status aplikacije (Entrant Status Check) na internet stranici dvprogram.state.gov. Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese PodgoricaVisas@state.gov, saopšteno je iz Ambasade SAD.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH